Docent in Bedrijf

Nationale Onderwijsweek

Open activiteit

04
Docent in Bedrijf
4 oktober 2021 om 15:00 tot 4 oktober 20:30
Diverse locaties

Speciaal voor docenten en ondernemers gaat de zesde editie van het succesvolle event Docent in Bedrijf plaatsvinden op 4 oktober 2021 tijdens de Nationale Onderwijsweek. Het inspirerende netwerkprogramma van het Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt, brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma. 

Tijdens het middagprogramma brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven of organisaties. Via het aanmeldformulier maak je de keuze bij welk bedrijf je graag een kijkje gaat nemen en samen in gesprek gaat over de arbeidsmarkt en het onderwijs van de toekomst.

Tijdens het avondprogramma staan er inspirerende sprekers op het programma; Don Willigenburg en Joost Seijsenaar. Don Willigenburg brengt je in actie; het onderwijs verandert! Wat kun je als docent leren van een ondernemer? Welke invloed kan én wil jij daar op uitoefenen? Joost Seijsenaar laat zien hoe je de beste match maakt tussen een kandidaat stagiair, werknemer en werkgever. Een sollicitatiebrief en CV? Die zijn niet meer nodig. Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het smakelijk netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties.

Wil je Docent in Bedrijf graag bijwonen? Meld je dan aan via deze link. Na afloop ga je naar huis met de gedachte hier heb ik echt wat aan gehad!

Deelnemende bedrijven – organisaties middagprogramma:

Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224

Karwei Intergamma, Euroweg 97

Rabobank Amersfoort Eemland, Computerweg 12L

Sportivate, Disketteweg 1

Vanmac Corporation, Astronaut 40

Woonzorgcentrum St Jozef Beweging 3.0, Van Tuyllstraat 25

Locatie voor het avondprogramma:

Campus ROC Midden Nederland, Disketteweg 2-10 Amersfoort

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.