Inspiratieavond passend onderwijs - Samenwerkingsverband De Eem

Nationale Onderwijsweek

Open activiteit

05
Inspiratieavond passend onderwijs - Samenwerkingsverband De Eem
5 oktober 2021 om 19:00 tot 5 oktober 21:00
Flint, Coninckstraat 60

Twee keer per jaar biedt Samenwerkingsverband de Eem ouders, onderwijs en zorgprofessionals een inspiratieavond aan. Een samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor het realiseren van een dekkend aanbod van ondersteuning voorzieningen voor kinderen met specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften.

Op 5 oktober bieden wij de inspiratieavond aan met als thema 'Ik ben oké, jij bent oké!'

Leer anders kijken naar gedrag!

In deze interactieve lezing, gegeven door Ingrid van Essen, ontdek je hoe je anders en ‘achter’ het gedrag van kinderen kan kijken. Want kinderen zijn zoveel meer dan hun gedrag alleen.

Omgaan met lastig gedrag is niet makkelijk. Want gedrag lokt emotie uit vooral als iemand gedrag vertoont dat afwijkt van wat jij ‘normaal’ vindt. Maar wat is normaal? Hoe ga ik hiermee om als ouder of professional? En wat als we het anders doen, op zoek gaan naar de verbinding. Wat zou er dan gebeuren?

Ik ben oke, jij bent oke !– is de eerste van zeven sleutels waarmee je in verbinding met elkaar blijft. Benieuwd naar de overige zes sleutels om anders te kijken en te handelen? Kijk dan op www.swvdeeem.nl.

Wil je deze inspiratieavond graag bijwonen? Ga dan naar de website van swvdeeem.nl. Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk.

 

 

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.