Worlds Connect: LOB Coaching in de klas – What’s Next

Nationale Onderwijsweek

Open activiteit

04
Worlds Connect: LOB Coaching in de klas – What’s Next
4 oktober 2021 om 15:00 tot 4 oktober 16:00
Projecthuis Madiba, Liendertseweg 87

Vandaag zitten ze nog op een stoeltje in de klas, over een paar jaar zitten ze volop in het arbeidsproces. De jongeren die je in school tegenkomt, hebben allemaal een unieke samenstelling van talenten, ervaringen en passie. Hun studie- en loopbaanproces is al net zo uniek als de persoon die zij zelf zijn. Daarom bieden we met What’s Next een persoonlijke benadering waarbij we jongeren ondersteunen en tools geven om hun proces vorm te geven.
Met What’s Next krijgen leerlingen LOB-coaching in kleine groepjes. De coaches zijn HBO-stagiaires en/of young professionals, die dus net een stapje verder zijn en al een vervolgopleiding doen of werken. Op hun beurt worden de coaches getraind om leerlingen te kunnen ondersteunen. Het programma bestaat uit totaal 6 momenten, waarvan 4 begeleid door coaches, waarin leerlingen nadenken over wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en hoe ze dat gaan doen. Hierbij gebruiken we uitdagende oefeningen, conversatiespellen en creatieve opdrachten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens ervaren wat we doen bij de LOB-coaching en kijk of het iets voor jullie school is!

Deze activiteit richt zich op docenten, leidinggevenden, schoolleiders, bestuurders. Het maximum aantal deelnemers is 20. 

Wil je deze sessie over LOB-coaching graag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar Eva de Kok: e.de.kok@sovee.nl. Gebruik in je mail het onderwerp 'Aanmelding LOB What's Next'. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot. 

Als je je inschrijft voor een van de deelsessies, word je automatisch uitgenodigd voor het plenaire deel en de borrel achteraf.

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.