NOW We’re Talking – Talentevent

Nationale Onderwijsweek

Op uitnodiging

06
NOW We’re Talking – Talentevent
6 oktober 2021 om 09:00 tot 6 oktober 12:30
Pathé Amersfoort, Eemplein 2

Dit talentevent is gericht op het creëren van de verbinding tussen studenten/onderwijs & ondernemers, organisaties en bedrijven.

Het thema van de Nationale Onderwijsweek is dit jaar “Samen voor de Toekomst”. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Wist jij als ondernemer op 16-jarige leeftijd al dat je als ondernemer in de financiële wereld, of als technisch specialist, of in de retail of wat voor mooi beroep dan ook, aan de slag zou gaan? En... is je carrière ook zo gelopen?

Drie inspirerende gasten vertellen in een “College Tour”-setting hun verhaal van durven, doen, vallen, opstaan en wat heb je nodig om te doen wat je het allerliefste doet. En jij bent als student, leerling of ondernemer onderdeel van het programma in de bioscoop.

Tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen staan de M&M’s en een drankje voor je klaar om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met elkaars werelden.

Na afloop denk je vast, hier kan ik wat mee…. NOW We’re Talking!

Programma NOW we’re Talking
09.00 – 09.30 uur      Inloop & ontvangst Netwerkpaviljoen
09.30 – 09.45.uur      Opening door Wethouder Fatma Koser Kaya
09.45 – 11.00 uur      NOW We’re Talking in Zaal 8
11.00 – 12.30 uur      Mix & Match Netwerkpaviljoen

Wil je als ondernemer, bedrijf of organisatie deelnemen aan het Mix & Match Netwerkpaviljoen? Meld je dan aan via deze link

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.