T is for Tech

Nationale Onderwijsweek

Op uitnodiging

08
T is for Tech
8 oktober 2021 om 08:15 tot 8 oktober 10:30
Wereld voor Techniek, Hardwareweg 15

Met elkaar techniek beleven en vooral ‘samen doen’. Dat is het startschot van de hotspot waar jongeren de nieuwste technieken kunnen ervaren en beleven. Programmeer je robot, maak je eigen ontwerp met de 3D-printer of leer alles over duurzame installaties en constructies voor je huis.

Jongeren en volwassenen uit het bedrijfsleven en onderwijs gaan samen de strijd aan in de verschillende technische workshops.

T is for Tech is een samenwerking tussen technisch onderwijs en bedrijfsleven. Vanaf 1 oktober aanstaande start de centrale locatie waar leerlingen van verschillende vmbo-scholen gezamenlijk technische lessen volgen. Ook voor po-leerlingen zijn hier technische activiteiten beschikbaar. De hotspot is gevestigd in het pand van Wereld voor Techniek, hier zijn ook MBO Amersfoort, Bouwmensen, Installatiewerk en de Schildersvakopleiding gevestigd.

Een mooi moment om de hotspot officieel te openen door met elkaar techniek te gaan beleven. Geinteresseerden kunnen op uitnodiging de opening bijwonen. 

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.