Webinar NSO-CNA Leiderschapsacademie: mbo-schoolleiders over grenzen van regionale samenwerking

Nationale Onderwijsweek

Open activiteit

06
Webinar NSO-CNA Leiderschapsacademie: mbo-schoolleiders over grenzen van regionale samenwerking
6 oktober 2021 om 16:00 tot 6 oktober 17:30
Online

Frans Grobbe, docent bij NSO-CNA gaat in dit webinar in gesprek met Marianne Molsbergen van Mbo Rijnland. Schoolleiders in het mbo werken aan een toekomstbehendige beroepsbevolking door steeds meer samen met bedrijven de beroepspraktijken te veranderen om aan te laten sluiten bij de belangrijke maatschappelijke transities (zorg, energie e.a.). Hoe verleggen zij samen met hun bedrijvenpartners de organisatiegrenzen en taakgrenzen in het ‘regionale ecosysteem’ en wat betekent dat voor de veranderingen in de eigen mbo-organisatie?

In dit webinar onder leiding van Frans Grobbe (docent omgevingsgericht leiderschap in de MEL van NSO-CNA Leiderschapsacademie) gaan Frans en Marianne Molsbergen (Mbo Rijnland) dieper in op deze beweging, de ervaringen van mbo-schoolleiders en de netwerken in Nederland om dit met kennisuitwisseling te versterken.

Dit webinar is vooral voor mbo-schoolleiders met een taak om over de grenzen van hun eigen organisatie met regionale partners samenwerking te ontwikkelen of te versterken en voor diegenen die hiervoor ‘rondom hen’ de condities moeten scheppen.

Wil je dit webinar graag bijwonen? Meld je dan aan via deze link. Het maximum aantal deelnemers is 200. 

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.