Nacht van de Leraar 2018

4 oktober 2018 Nationale Onderwijsweek

Het onderwijs en ontwikkeling van leerlingen en studenten staan nooit stil. Maar hoe vindt de leraar van 2018 genoeg ruimte en tijd om zich uitgerust, flexibel en creatief hiertoe te verhouden? De Nacht van de Leraar 2018 biedt zowel ruimte als tijd om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Die ruimte en tijd moet er zijn voor jezelf, je leerlingen/studenten en je schoolteam, daarom gebruiken wij die drie dimensies om met elkaar het gesprek aan te gaan. Daarbinnen maak jij de keuzes in het (nader te bepalen) programma en krijg je vrije speelruimte. Bovendien kun je zelf bijdragen aan het programma (zie meer informatie onderaan).

De inschrijving voor deze bijzondere avond opent in de zomer. Vul hier je naam en e-mailadres in als je een update van ons wilt krijgen zodra de inschrijving voor dit evenement wordt geopend.

Wil je bijdragen aan het programma? Dit jaar nodigen we jou uit om zelf een bijdrage aan het programma voor te stellen. Laat ons voor 1 juni weten wat jij graag met het Nederlandse onderwijs en leraren wil delen door dit formulier in te vullen. Eind juni nemen we contact met je op over een mogelijke samenwerking.

 

Datum en tijd: 4 oktober 2018 van 17.00 tot 23.00.

Locatie: Een nader te bepalen centrale locatie in Leiden

Deelnemers: maximaal 400

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.