Wij zoeken versterking!

22 april 2021 Nationale Onderwijsweek

De Stichting Nationale Onderwijsweek (NOW) biedt een krachtig podium aan het prachtige dat onderwijs te bieden heeft. Dat doen we jaarlijks in de eerste week van oktober. Bij het organiseren van het kernprogramma werken we nauw samen met de Nationale Onderwijsstad en met onze partners, vrienden en ambassadeurs. Daarnaast onderhouden we contacten met landelijk werkende onderwijsorganisaties. We publiceren de Nationale Onderwijskrant en reiken verscheidene prijzen uit: de Nationale Onderwijsprijs, de Nationale Onderwijstalenten en de Nationale Onderwijsfilm. 

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een veelzijdige projectcoördinator met organisatietalent. Een doener met overzicht en een praktische inslag. Herken jij jezelf in onderstaand profiel, stuur dan je reactie uiterlijk 17 mei naar info@nationaleonderwijsweek.nl. Wat we zoeken:

-zelfstandig werkend
-flexibel inzetbaar
-minimaal 3 jaar werkervaring
-goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling
-affiniteit/ervaring met onderwijs
-affiniteit/ervaring met online communicatie
-ervaring met het organiseren van activiteiten/evenementen is een pre

Bij de Stichting Nationale Onderwijsweek werk je samen in een klein, enthousiast team dat samen met het onderwijsveld een aansprekend evenement wil neerzetten. De versterking die we zoeken, is voor 16 uur in de week en in eerste instantie voor een periode van 10 maanden. We staan open voor zelfstandig opererende talenten die zich voor langere tijd willen binden aan ons team en onze bedoeling, zodat we samen verder kunnen bouwen aan ons podium voor het onderwijs.

We zien je reactie graag tegemoet!

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.