NOW nieuws
7 tot en met 11 oktober 2024
In een steeds veranderende wereld, waarin technologie en innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen, is het essentieel dat we een sterke basis leggen voor de toekomst van ons onderwijs. Met het thema 'Samen aan de basis van morgen' onderstrepen we het belang van basisvaardigheden, de voorbereiding op nieuwe technologieën en een sterk fundament. En dat kunnen we alleen maar samen! Welkom bij de Nationale Onderwijsweek!
Inschrijven nieuwsbrief
Agenda
Meer

1e week van oktober

Durven, Dromen en Doen

Ieder jaar vieren we de kracht en pracht van het onderwijs aan het begin van oktober. In die periode valt tenslotte 5 oktober, de Internationale Dag van de Leraar. Een dag gemaakt voor het onderwijs. Samen breiden wij hem uit tot een week.

Partners

NOW 2024

Nationale Onderwijsweek 2024

De Nationale Onderwijsweek is het jaarlijkse podium voor de krachtige uitwerking van onderwijs. Aan het begin van oktober vieren we het onderwijs. Wat zijn jullie plannen dit jaar?

Laat het ons weten
Het jaarlijkse podium voor de krachtige uitwerking van onderwijs.
Partners

De Nationale Onderwijsweek is trots op de samenwerking met haar partners in het onderwijs en de media. Wil je ook partner, vriend of ambassadeur worden? Bekijk de mogelijkheden.

 
NOW nieuws
NOW nieuws