NOW2017 (5): Beleef het MBO

Nationale Onderwijsstad

02
NOW2017 (5): Beleef het MBO
2 oktober 2017 om 14:00
ROC Nijmegen,
Technovium,
Helicon MBO Nijmegen

Het MBO is tof!

Het MBO in Nationale Onderwijsstad 2017/2018 Nijmegen bood op drie locaties activiteiten aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, hun ouders en andere belangstellenden. Zo konden zij zelf ontdekken wat de beroepsopleidingen allemaal te bieden hebben.

Meer foto's van Beleef het MBO zijn te vinden op de Facebookpagina

 

De foto is gemaakt door Marion van Weeren

NOW2017 (5a): Skills Heroes, vakwedstrijden voor economie en welzijn

ROC Nijmegen organiseerde 2 oktober de voorrondes voor de Skills Heroes. Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Er zijn wedstrijden voor verschillende niveaus en leerjaren. Daarnaast was er op deze locatie nog een demonstratie van koken met stikstof en een workshop ‘Hoe word je een goede gastheer/gastvrouw?’.

 

NOW2017 (5b): Skills Heroes, vakwedstrijden voor techniek

Op 2 oktober organiseerde ROC Nijmegen in het Technovium Nijmegen de voorrondes voor de Skills Heroes. Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Er zijn wedstrijden voor de verschillende niveaus en leerjaren. In het Technovium werden de technische vakwedstrijden gehouden.

 

NOW2017 (5c): Grand Prix van Nijmegen

Helicon MBO Nijmegen had vmbo- en havoleerlingen en alle andere geïnteresseerden uitgedaagd om op 2 oktober langs te komen bij de Grand Prix van Nijmegen. Met professionele grasmaaierraces, een grasmaaier behendigheidsparcours , challenges van bedrijven, foodtrucks en meer! De leerlingen ontdekten zelf hoe leuk de groene sector is!

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.