Nacht van de Leraar 2019

Nationale Onderwijsweek

Onderwijs geeft energie!

09
Nacht van de Leraar 2019
9 oktober 2019 om 17:00 tot 9 oktober 22:00

Het onderwijs en de ontwikkeling van leraren, leerlingen en studenten staan nooit stil. Onderwijs geeft energie! Een mooi vervolg op 'Ruimte en Tijd' van de Nacht van de Leraar 2018, actuele ontwikkelingen in het onderwijs en het recente advies van de Onderwijsraad. De Nacht van de Leraar 2019 op 9 oktober biedt kernenergie om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. 

Energie vanuit je hart, vanuit samenwerking en vernieuwing. Onderwijs geeft energie en daarom gebruiken wij drie dimensies om het elkaar tijdens de nacht van de Leraar het gesprek aan te gaan. Na het walking dinner met de studenten markt en de opening en vóór de afsluitende borrel maak jij 2,5 uur lang de keuzes in het programma en krijg je vrije speelruimte tijdens het Leids kwartiertje. 

Kijk HIER voor meer informatie

9 oktober 2019
17:00 - 22:00 uur
Mbo Rijnland, Breestraat 46-48 Leiden

De Nacht van de Leraar wordt georganiseerd door het LEF. Het Leiden Education Fieldlab is van én voor het Leidse onderwijs. Een netwerk met een fysieke locatie waar onderwijsprofessionals met passie en een actieve rol binnen het onderwijs samen kunnen innoveren en onderzoeken. Een energieke broedplaats waar kennisdeling centraal staat en men kan sparren zonder beperkingen met lef en liefde voor het onderwijs. Met behulp van thematisering kunnen mensen binnen verschillende disciplines op actieve wijze elkaar inspireren en versterken. 't LEF is een plek waar met passie en ernergie uitdagingen, ideeën en vraagstukken behandeld worden op gezamenlijk initiatief om zo het onderwijs te professionaliseren.

Het LEF: Samen werken aan innovatie, kennisdeling en ontwikkeling binnen het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Winnaars, evenementen, onderwijsnieuws als je niets wilt missen, meld je je hier eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.